Уъркшоп за представяне на технологията Plexr с д-р Массимо Рота
9 Ноември 2019 от 10:00 до 15:00

в София, Хотел „Маринела“, зала „Витоша“

Имаме удоволствието да Ви поканим безплатно на събитието от 10:00 до 15:00 часа на 09.11.2019 г. в зала „Витоша“ на хотел „Маринела“ в София. Участниците ще получат 10 % отстъпка от цената на апарата при поръчка до 30 дни след семинара.

Безопасен, ефективен и неинвазивен.

Това е първият в света плазма генератор, който намира широко приложение в терапията на проблемите в устната кухина. Plexr не е нито лазер, нито електронож, нито радиочестотен скалпел. Plexr е устройство, което йонизира въздуха между него и биологичната тъкан, като по този начин създава лъч от микроплазма. При контакт с тъканта лъчът сублимира* клетките от повърхностния слой. Плазмата не предизвиква  дразнене (лазер / светлина) или електрически шок (електрокоагулация).

За първи път в България апаратът ще бъде представен в началото на ноември. Тренер ще бъде италиянеца д-р Массимо Рота. Той е зъболекар и експерт в естетичната медицина. Д-р Рота е основоположник на работата с плазма в устната кухина. Plexr се прилага успешно във всички видове гингивoпластики, при шиечна обтурация, папилектомия, циментиране, епулис и гингивална усмивка. Използва се още за неоперативна блефаропластика, премахване на фини линии (пушачески), нехирургично повдигане на устната и др.

*Сублимацията е процес, при който материята преминава директно от твърдо в газообразно състояние.

За информация и записвания тел.: 088 894 1133

За участие е необходимо да попълните формата за Безплатна регистрация!

За повече информация свържете се с „Бест Медикал Кеър ООД“
Официален дистрибутор за България