Уъркшоп за представяне на Plexr с Dr. Sotiris Tsioumas

23 ноември 2019 от 10:00 до 15:00 часа в София, хотел „Маринела“, зала „Киото“

 

Имаме удоволствието да Ви поканим безплатно на събитието от 10:00 до 15:00 часа на 23.11.2019 г. в зала „Киото“ на хотел „Маринела“ в София. Участниците ще получат 10 % отстъпка до края на годината.

Безопасен, ефективен и неинвазивен.

Plexr е първият плазмен генератор, който се използва в очните терапии. Plexr не е нито лазер, нито електронож, нито радиочестотен скалпел. Plexr е устройство, което йонизира въздуха между него и биологичната тъкан, като по този начин създава лъч от микроплазма. При контакт с тъканта лъчът сублимира* клетките от повърхностния слой. Плазмата не предизвиква дразнене (лазер / светлина) или електрически шок (електрокоагулация).

Plexr се е доказал като златен стандарт при неинвазивната блефаропластика. Използва се успешно в терапията на повече от 10 очни болести. Прилага се също така за премахване на ксантелазми, келоиди, белези от акне, пушачески бръчки и други.
На 23-и ноември уредът ще бъде представен от Dr Sotitris Tsioumas – гръцки офталмолог, завършил медицина в Италия и специалист в неинвазивната хирургия с Plexr. Обучението е БЕЗПЛАТНО. Всички присъствали ще могат да се възползват от покупка на Plexr с 10% отстъпка до края на годината.

*Сублимацията е процес, при който материята преминава директно от твърдо в газообразно състояние.

За участие е необходимо да попълните формата за Безплатна регистрация!

За информация и записвания тел.: 088 894 1133

За повече информация свържете се с „Бест Медикал Кеър ООД“
Официален дистрибутор за България